Kandidaten

Kandidaat

Zoek je een leuke baan met uitdaging en waarin je jezelf verder kan ontwikkelen?

UPpro help jou bij het vinden van een mooie baan waar je met plezier aan het werk gaat.

Tijdens onze intake gesprek luisteren we goed naar jouw wensen en brengen we jouw talenten in kaart.  Daarna kijken we in welke functie jij het best tot je recht komt.

Plezier en je werk

Ben je op zoek naar iets tijdelijks, een langere periode, onbepaalde tijd of een vakantiebaan. Voor ons ben jij centraal en waarderen wij je inzet. Wij zijn zeer flexibel en we hebben opdrachten op basis uitzending, detachering en werving en selectie in vele branches.

Ook is UPpro in samenwerking met haar back-offices op de hoogte van alle cao’s in Nederland. Wij verzorgen de salarisbetalingen altijd correct en op tijd. Wij zijn alert op het opbouwen en uitbetalen van reserveringen. Dus heb je een dagje vrij, dan zit je nooit zonder geld.

Wat na het laatste tijdelijke contract?

Het zal je maar gebeuren, inmiddels heb je in het afgelopen 2 jaar al het maximale aantal tijdelijke contracten gehad, maar je werkgever kan je nog geen vaste baan aanbieden omdat zij bijvoorbeeld nog geen zekerheden heeft.

Dus logischer wijs zou het tijd zijn om afscheid te nemen, maar eigenlijk willen en misschien kunnen jullie elkaar ook niet missen.
UPro kan hiervoor de oplossing bieden, om op basis van detachering nog  voor 3,5 jaar verbonden te worden aan het bedrijf.
Dat is een win-win situatie voor beide partijen, zij lopen minder risico en pakken de tijd om meer zekerheid te creëren en jij blijft verbonden en behoudt de zekerheid.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Help ons aan nieuw talent voor een leuke beloning!

Kun jij ons helpen?

Aarzel dan niet om dit aan ons voor te leggen, want hiermee kun jij tot € 500,- verdienen. Laat jij ons kennis maken met een talent die start op één van onze vacatures, of weet jij een vacature waarvoor wij de beste kandidaat in portefeuille hebben?