Medewerkers

UPpro Ambassadeur

UPpro is altijd op zoek naar nieuw talent binnen de techniek. En mensen in de techniek kennen mensen in de techniek. Ken jij een goede liftmonteur, lasser, TD’er, elektromonteur, beveiligingsmonteur, projectleider, mechatronica-starter, metaalbewerker, productspecialis of een soortgelijke topper die openstaat voor een betere werkplek? Neem dat contact op  via onderstaand telefoonnummer of meld het via info@uppro.nl

Wordt de door jouw aangedragen talent via ons van een nieuwe werkplek voorzien dan maken wij €500,- naar jou over.

Gemko

Ambassadeur

Uppro is een zeer gedreven en zeer zakelijk bedrijf. Ik werd gebeld door UPpro met de vraag of ik nog werk zocht. Je zou zeggen dat is normaal. Maar UPpro is voor mij een bedrijf die naar jou luistert naar je wensen en je kennis en werkelijk iets zoekt wat dicht bij mij past.
Uppro had 2 sollicitaties in zeer korte tijd voor mij geregeld. Uppro is voor mij zeker een speciaal zakelijk vriendelijk en zeer gedreven arbeidsbemiddelingsbureau. Gaat doel gericht tewerk.

Steve

Ambassadeur

Op mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging op de  arbeidsmarkt ben ik met UPpro in contact gekomen. De professionele no nonsense benadering alsmede het persoonlijk contact en het goed begrijpen van mijn wensen heeft geresulteerd in het vinden van mijn droombaan!

Johan

Ambassadeur

3 mei werd ik door een medewerker van UPpro benaderd, na dit telefonische contact stuurde hij via Whatsapp een korte uitleg over de mogelijke baan. Om eerlijk te zijn ik twijfelde eerst omdat het een baan was waar ik nog nooit over nagedacht had. Ik had hierop een fijn en heel informatief gesprek met hem. Hierop ging bij mij het balletje rollen; Ik wilde de baan waar hij het over had. Na een uitgebreide maar vooral een persoonlijk intake gesprek, heb ik kennis mogen maken met desbetreffende bedrijf waarvoor hij me benaderd had.

Een paar uur na dit gesprek belde Dirk mij om te vragen hoe het gegaan was. Hij had al een terugkoppeling van het bedrijf, ze waren enthousiast en ik zou een dag mee gaan lopen.

De proefdag vond ik geweldig, veel geleerd en een hele nieuwe wereld die ik niet kende ging open. Heel snel kreeg ik te horen dat de baan voor mij was . En is toch het nieuws waarop ik zat te wachten!!

Na al mijn ervaring met verschillende uitzendbureaus is die met UPpro echt anders, heel betrokken en geïnteresseerd. Er werd echt geluisterd en ik heb nooit het gevoel gehad maar een nummertje te zijn.

Spelregels aanbrengpremie kandidaten

De aanbrengpremie is van toepassing op alle vacatures die op de websites van UPpro staan vermeld.

Maar is ook van toepassing als een talent door ons wordt geplaatst, maar ook op een nog niet bekende vacature. Deze nieuwe vacature is nieuw door ons gevonden, maar kan ook door jou zijn aangereikt.

De aangebrachte talent start binnen 3 maanden met zijn nieuwe functie.

50% van de premie wordt uitgekeerd bij een geslaagde plaatsing waarbij de intentie is dat de kandidaat minimaal drie maanden de positie gaat vervullen. De premie wordt uitgekeerd na één gewerkte maand en 1 dag.

De premie van € 500,- is gebaseerd op fulltime functies (1 fte/40 uur). Voor ingevulde parttime functies zal de premie naar rato worden uitgekeerd. Bijvoorbeeld: een functie van 0.6 fte/24 uur, levert een premie van € 300,- op.

Deze regeling geldt niet voor aangedragen personen die al bekend zijn bij UPpro. Het CV mag niet al in onze database voorkomen.

Op deze aanbrengpremie kandidaten zijn opdrachtgevers uitgesloten, en zij komen niet in aanmerking voor de aanbrengpremie.

 

Spelregels aanbrengpremie vacatures

De aanbrengpremie is van toepassing op vacatures waarbij de opdrachtgever(s)s nog niet bekend zijn bij UPpro.

De premie wordt uitgekeerd bij een geslaagde bemiddeling waarbij de dat de kandidaat minimaal drie maanden de positie gaat vervullen. De premie wordt uitgekeerd na één gewerkte maand en 1 dag.

De premie van € 250,-  is gebaseerd op fulltime functies (1 fte/40 uur). Voor ingevulde parttime functies zal de premie naar rato worden uitgekeerd. Bijvoorbeeld: een functie van 0.6 fte/24 uur, levert een premie van € 150,- Netto op.

Op deze vacature aanbrengpremie zijn opdrachtgevers uitgesloten, en zij komen niet in aanmerking voor de aanbrengpremie.