Over UPpro

UPpro weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. UPpro vindt voor u de medewerkers die u in uw organisatie wilt hebben. Wij matchen op meer dan enkel keywords in een CV, wij houden het graag persoonlijk. Zo houden wij rekening met werkzaamheden, bedrijfscultuur en toekomstplannen maar ook zeker met de wensen en ambities van de kandidaat.

 

Detacheren naar België en in Nederland sociaal verzekerd

UPpro is een van de weinige organisaties binnen de detachering- en uitzendbranches die het mogelijk maakt om haar kandidaten te detacheren naar een Belgische opdrachtgever of naar een Nederlandse opdrachtgever waarvoor werkzaamheden op Belgische grondgebied  worden verricht.  Deze regeling is ook wel bekend als Europese detachering.

Dat is voor Nederlandse begrippen een unicum.

 

NEN 4400-1  certificering, ABU Lidmaatschap, SNA keurmerk, VRO certification en Erkend Referent door IND.

Alle professionals worden verloond door onze handelspartner en gespecialiseerde payroll organisatie. Deze handelspartner ’’PROpayroll’’ is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit garandeert onze (toekomstige) medewerker dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen.

Ook worden onze medewerkers beloond volgens CAO en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer kort verzuim, vakantiegeld, vakantiedagen en feestdagen. (en indien van toepassing ook pensioenopbouw)

In ons vakgebied zijn we met de certificering en de beloning conform de CAO een uitzondering in Nederland.